Cégünkről

Ismerjen meg jobban minket

cégünkről

0 %
Elégedett ügyfél

Balogh Szig-Bád Kft.

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat

Cégünk édesapám által alapított családi vállaklozásként indult, 1992-ben. Jómagam építőmérnökként, szigetelő szakmérnökként vezetem vállalkozásunkat 2003 óta. Felkészült kollégáimmal azon dolgozunk, hogy visszatérő és új partnereinknek komplex szolgáltatást nyújtva építsük meg a megtervezett tetőiket, szigeteléseiket.

Árajánlataink minden esetben a tervdokumentáció részletekbe menő feldolgozásával, pontos mennyiségi számításokkal, és az összes szükséges munkafolyamat figyelembevételével készülnek. A kivitelezések során szükség szerint részletmegoldások pontos kidolgozásával, megrajzolásával segítjük a hibátlan megvalósulást. 

Összeszokott csapatunkkal arra törekszünk, hogy több, mint 30 éves tapasztalatunk által, valamint a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva valósítsuk meg megrendelőink elképzeléseit. Folyamatos képzésekkel fejlesztjük meglévő tudásunk.

Mélyépítményi, talajvíznyomás- és üzemi víz elleni szigetelés, valamint különböző fémlemez fedésű tetők készítésével bővítettük kapacitásunkat.

Jelenleg 15 fő jólképzett bádogos illetve szigetelő szakemberrel rendelkezünk.

Minőségi tetőfedési & szigetelési szolgáltatások

Felkeltettük az érdeklődését?